Wat wij doen

Wilt u een hoogwaardig metaalproduct? Wij maken het.
Neem hier contact met ons op of vraag een offerte aan

Allround metaalbewerking

Naast metaalbewerkingen als knippen, boren, ponsen, zagen, kanten en lassen verzorgen wij bewerkingen als lasersnijden, draaien en frezen. Wij leveren onze producten snel en tegen marktconforme prijzen, ook bij kleine oplages of enkele stuks. Hieronder vind u een overzicht van onze mogelijkheden. Of neem contact op voor meer informatie.

Engineering

Onze engineers ontwerpen duurzame oplossingen voor nieuwe machines, producten, constructies en onderdelen, maar wij werken ook vanuit uw bestaande praktijksituatie. Tijdens het ontwikkelen, optimaliseren en herontwerpen denken we altijd met onze klant mee. U weet wat het eindresultaat moet zijn, wij weten hoe we daar moeten komen.

Klik hier voor enkele voorbeelden

Lassen

HP metaal is een gecertificeerd lasbedrijf. Ons personeel heeft de kwalificaties voor MIG-, MAG- en TIG-lassen voor staal, RVS en aluminium. Ook solderingen voor de meeste materiaalsoorten zijn mogelijk bij HP metaal.

HP metaal Constructie stalen frames 3

Constructiewerk

Wij vervaardigen en leveren de meest uiteenlopende constructies en frames. Van machineframes tot trappen en bordessen of hekwerk. Buizenframes, kokerconstructies, met of zonder beplating: HP Metaal levert het.

HP metaal te Goor Plaatwerk RVS aluminium lassen kanten zetten zuur

Plaatwerk

Of het nu om kleine volumes gaat of om grote series, HP metaal knipt en zet al uw plaatwerk in staal RVS of aluminium. Wij leveren nauwkeurig maatwerk tegen een scherpe prijs.

Assemblage & Montage

Naast de productie van onderdelen assembleren wij ook voor u het eindproduct in eigen huis. Onze vakkundige monteurs installeren daarnaast al uw onderdelen op de bouwplaats.

Gescheiden rvs en aluminium afdeling van HP metaal te Goor. Kanten, knippen, snijden, lassen en samenstellen.

Gescheiden RVS & Aluminium afdeling

HP metaal beschikt over een afgescheiden RVS & Aluminium afdeling. Hier verwerken wij RVS, Aluminium en andere non-ferrometalen, zodat onze producten geschikt zijn voor bijvoorbeeld de voedingsindustrie.

HP metaal te Goor spuitwerk coaten 2k zijdeglans natlak

Spuiten & Coaten

Doordat wij een spuiterij in eigen huis hebben kunnen we uw producten meteen van de gewenste coating voorzien. Hierdoor is een snelle levering gegarandeerd, ook bij kleine oplages! Daarnaast verzorgen wij straalwerk, poedercoatings, verzinken, epoxeren, etc.

  • Kwaliteit volgens industriële standaard
  • Hoogwaardige verfsoorten (2 componenten)
  • Alle RAL-kleuren mogelijk, overige kleuren in overleg

Levering materialen & componenten

HP metaal heeft een altijd uitgebreid assortiment aan materialen voorradig in verschillende profielen en lengtes. Wij leveren o.a. staal, aluminium, RVS, brons, messing, zink en koper. Onze artikelen zijn in verschillende uitvoering beschikbaar, zoals blank, gestraald, gemenied en verzinkt. Artikelen die we niet op voorraad hebben zijn meestal op korte termijn leverbaar.

Wij leveren onder andere de volgende materialen in verschillende uitvoeringen en lengtes:

  • Platen: staal, aluminium, RVS, plastisol, geperforeerd, traanplaat
  • Balkstaal: HEA, HEB, HEM, IPE, UNP
  • Platstaf, strippen en rondprofiel:  rechthoekig en vierkant, rond halfrond, torstaal
  • T-, U,- C-, en hoekprofielen
  • Buizen en componenten: flenzen, verlopen, bochten, etc.
  • Voetplaten, gordingijzers, lateien (hoekprofiel)

Meer weten over de mogelijkheden bij HP Metaal? Neem contact met ons op!